REDUSER BRANNFAREN MED KOMFYRVAKT

kjøkken

REDUSER BRANNFAREN MED KOMFYRVAKT

Komfyrvakt er et velegnet middel for å redusere brannfare. En komfyrvakt passer på komfyren om du glemmer å skru den av. En kjent problemstilling er at man putter mat inn i ovnen, legger seg på sofaen og våkner til brannalarmen.

At det bare er eldre mennesker som glemmer ting på komfyren er en myte. Svært ofte må brannvesenet i hele Norge hjem til mennesker som har sovnet fra maten. Både til hverdag og fest. Det er ikke slik at det bare er de som har vært en tur på byen som glemmer at de har puttet litt nattmat i ovnen. Dette skjer hver dag.

Kan også brukes som barnesikring
Komfyrvaktens tidsur hindrer i tillegg små barn i å kunne skru på komfyren og brenne seg. Elektrisk feil i komfyren er en stor årsak til branner og risikoen minsker betraktelig hvis man bruker en komfyrvakt som sørger for at det bare er strøm på komfyren når du skal bruke den.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om komfyrvakt.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle