ELEKTRIKER I ASKER OG NESBRU

Har du behov for elektriker i Asker eller Nesbru området? Da er det Mats du bør snakke med.
Mats Hagli har vært profesjonell elektriker for Asker og Bærum Elektro siden 2007. Han elsker faget sitt og synes det er gøy at jobben er så variert, derfor mestrer han også mye forskjellig innenfor faget. Mats tar mest småjobber og oppussing av bad og kjøkken, og synes kanskje at det morsomste er lyssetting og downlights. Asker og Bærum Elektro er en selvsagt arbeidsplass for Mats, fordi det er godt humør og høyde under taket – noe du merker fra første minutt når han står på trappa. Punktlig, som vanlig når det gjelder Mats.

Asker og Bærum Elektro teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter.

Les mer om Asker og Bærum Elektro og hvilke jobber vi tar.

Ring Mats Hagli så hjelper han deg videre!

“VI ELSKER JOBBEN VÅR OG STREKKER OSS LANGT FOR AT DU SKAL FÅ AKKURAT DEN MANNEN DU HAR BEHOV FOR TIL DIN JOBB. ”

– AB Elektro

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle