Rørlegger

Rørlegger

Trenger du en flink rørlegger?

Oppdrag som involverer elektrikere, er som regel også prosjekter som krever en flink rørlegger. Det er her Lars kommer inn i bildet.

 

Lars Fransson har full kontroll på faget og jobber i team med en annen rørlegger. Er du ekstra heldig, får du i tillegg hjelp fra faren hans som også er rørlegger. Lars har vært i faget i over 25 år og startet allerede karrieren som 16-åring. Det han liker best og som er hans spesialitet, er å jobbe med utstyr og legge siste finishen på baderommet.

Lars jobber tett med elektrikerne på hvert prosjekt, et sømløst samarbeid som fungerer i alle ledd. Det går mye i oppussingsprosjekter av bad og kjøkken, men også hele eneboliger. Lars er en problemløser, fikser det som trengs for kundene sine, er fleksibel og liker å løse problemer som oppstår der og da. Han holder humøret oppe om det så skulle være en akutt vannlekkasje, og evner å snu seg rundt og finne en god løsning på kort tid. Lars kan kommunisere med folk, og det merkes.

 

Asker og Bærum Elektro teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter.

Les mer om Asker og Bærum Elektro og hvilke jobber vi tar.

Merete Askildsen
merete@fuelexpress.no