ELEKTRIKER I OSLO

Har du behov for elektriker i Oslo/Oslo Vest? Da er det Frode du bør snakke med.
Frode Larsen – din lokale elektriker. Elektriker av yrke, men med større ansvar som både tillitsvalgt og verneombud – noe som sier litt om nivået på arbeidet han leverer. Frode synes alle jobber er interessante, og tar alt fra befaringer til større prosjekter, som hele bygårder eller loftsleiligheter.

Frode har jobbet som elektriker i hele 23 år og sørger for å være tilstede og tilgjengelig for kundene. Så med fare for å love for mye: Frode er på telefon døgnet rundt. Han liker at humoren sitter løst i bedriften, og er ekstra glad i prosjektering og lyssetting – dette er mannen som finner lamper som både lyser riktig, og ser riktig ut.

Asker og Bærum Elektro teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter. Vi tar oppdrag i Drammen, Asker og Bærum, men som du ser med Frode her, så utfører vi også oppdrag for deg som trenger oss i Oslo og Oslo Vest.

Les mer om Asker og Bærum Elektro og hvilke jobber vi tar.

Ring Frode Larsen så hjelper han deg videre!

“VI ELSKER JOBBEN VÅR OG STREKKER OSS LANGT FOR AT DU SKAL FÅ AKKURAT DEN MANNEN DU HAR BEHOV FOR TIL DIN JOBB. ”

– AB Elektro

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle