SOLCELLEANLEGG

Reduser strømregningen med ditt eget solcelleanlegg

Strømpriser som går opp og ned hele tiden gjør strømregninga mer ustabil enn noensinne. Om du har gått med seriøse planer om å legge solcellepaneler på hustaket eller hytta, bør du virkelig vurdere dette nå.

I AB Elektroinstallasjon hjelper vi deg i gang, så du så raskt som mulig kan produsere din egen strøm. Vi kan både selge deg ditt solcelleanlegg, montere det for deg og tilby service og reparasjon når du måtte trenge det.

Kontakt oss i dag om du har spørsmål, så tar vi en hyggelig prat og svarer på det du måtte ønske å vite!

Selg strømoverskudd fra ditt solcelleanlegg tilbake til nettet

Det er en bra ting å lage sin egen strøm, men det er enda bedre å kunne selge overskuddet tilbake til strømnettet. På den måten tjener du ikke bare på lavere strømregninger, men også ekstra på strømsalg!

Et solcelleanlegg vil i løpet av årene tjene inn seg selv. Med dagens strømpriser regner man rundt 15 år på et anlegg av normal størrelse, men med tanke på utvikling av teknologi og høyere strømpriser er ikke dette estimatet satt i stein.

Solceller er en engangsinvestering som betaler seg selv

Strømsparing er noe vi alltid blir oppfordret til. Dette er nå viktigere enn noen gang. Om du investerer i solcelleanlegg hjemme eller på hytta, kan investeringen virke dyr med én gang, men som nevnt tidligere vil dette tjenes inn.

Der solceller før ble sett på som en dyr og ugunstig løsning, har nå panelene blitt såpass rimelige at denne investeringen lønner seg. Ikke minst har de blitt bedre!

Som noen av de raskest voksende teknologiene i verden, kommer solcellepaneler og solkraft bare til å bli bedre og bedre i årene som kommer.

Solcellepaneler og norske forhold

Man skulle ikke tro at forholdene i Norden og Norge var spesielt gode for solcellepaneler og solcelleanlegg, men faktisk så er de det! Det er rett og slett veldig gode lysforhold her oppe i nord, også om det er snø ute, siden snø reflekterer lys veldig godt.

Undersøkelser og tester viser at solcelleanlegg i Norge produserer minst like mye, og noen ganger mer strøm, enn slike anlegg og paneler gjør i byer lenger sør.

Vi finner særlig gode forhold for solceller på Sør- og Østlandet.

Få ENOVA-støtte ved installasjon av solcelleanlegg!

Du kan få inntil 47 500 kroner i støtte fra staten, om du installerer solcellepanel hjemme. Du kan også få støtte for å installere på hytta. For å få vite mer om disse ordningene må du snakke med kommunen din.

Er du klar for å komme i gang med strømproduksjonen? Snakk med oss i dag!

Service på solcelleanlegg

Trenger du service på ditt solcelleanlegg? Vi har kompetansen og erfaringen som trengs for å sørge for at ditt anlegg alltid er i perfekt stand. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et godt tilbud!

Solcelleanlegg på hustak

Kontakt oss om du ønsker informasjon om solcelleanlegg for hjem eller hytte

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Ring direkte til din lokale elektriker eller benytt deg av kontaktskjemaet – så kommer vi raskt tilbake til deg.

AB ELEKTRO AS

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle