ELBILLADING

VI LEVERER EL-BIL LADING

AB Elektroinstallasjon leverer elbillading til borettslag, parkeringsplasser og til eneboliger. Vi har lang erfaring med å montere ladestasjoner for større ladeanlegg og til hjemmebruk. Hans Rosenquist er vår ekspert på ladestasjoner – ring Hans, så hjelper han deg videre med en god løsning!

Vi har god erfaring med de to norske kvalitetsmerkene Zaptec og Easee. Produsentene leverer ladestasjoner til hjemmebruk og større anlegg.

Ring Hans Rosenquist så hjelper han deg videre!

ZAPTEC – SMART ELBILLADING

LADESTASJON HJEMME?

Zaptec gir deg friheten til å lade når det passer deg. Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Hjemmeladeren ZAPTEC HOME 4G er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade elbilen hjemme når det passer deg.

Velg en fremtidsrettet hjemmelader til din elbil som har mulighet for å lade når strømmen er billigst.

BORETTSLAG/SAMEIE

Zaptec sitt ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen mellom ladestasjonene. En smart investering for boligens verdi.

EASEE – LITEN. SMART. FULL AV KRAFT

FREMTIDSRETTET HJEMMELADING

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

SYSTEMLADING – FOR PARKERINGSPLASSER, SAMEIER OG BEDRIFTER

Vi har utviklet en laderobot som gjør det enkelt og rimelig å investere i moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur. Easee Charge er utviklet og produsert i Norge. Teknologien i boksen er satt sammen på revolusjonerende måte som gjør den lynintelligent. Easee Charge erstatter ikke bare stikkontakten, men den gir deg også mer kraft, smartere styring og en høyere grad av sikkerhet.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle