NYTT SIKRINGSSKAP

BYTTE SIKRINGSSKAP?

Et nytt sikringsskap er ofte en fornuftig investering for boliger hvor strømmen går ofte.

Overbelastning av sikringsskaputgjør en brannfare i særlig eldre trehus. tillegg er et nytt sikringsskap med automatsikringer en særlig god investering rent økonomisk. I motsetning til vanlige sikringer som må byttes ut og kastes når de har gått, har det å “skifte” en automatsikring i et nytt sikringsskap ingen økonomisk kostnad. Et nytt sikringsskap inneholder ofte en jordfeilsbryter for å unngå jordfeil. Et nytt sikringsskap hever også ofte nivået på sikringene slik at boligen tåler mer bruk av strøm.

NYTT SIKRINGSSKAP – AKTUELT ETTER NYE VARMEKABLER

Nytt sikringsskap kan ofte være aktuelt etter at man har lagt varmekabler på badet. Nytt sikringsskap kan også være aktuelt ved andre større utskiftninger av elektrisk utstyr. Hvis man foreksempel oppretter hjemmekontor med mye elektroniske duppeditter kan et nytt sikringsskap være fornuftig.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om nytt sikringsskap.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle