OM OSS

Asker og Bærum Elektro AS

Uansett hvor handy du måtte være – det er ikke lov til å tukle med det elektriske anlegget selv. Elektriske anlegg er ikke det samme som å snekre litt i kjelleren; inngrep og forandringer stiller høye krav til kunnskaper og faglig kompetanse. Derfor er det fint at Asker og Bærum Elektro finnes.

Asker og Bærum Elektro ble etablert i 1989 av Kjetil Foss Larsen og teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner – men det er de private oppdragene som ligger vårt hjerte nærmest. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter. Og dersom du bruker Asker og Bærum Elektro, vet du også at arbeidet utføres med godt humør.

DET ER LETT Å VELGE ELEKTRIKER

Trenger du en el-sjekk av boligen, varme- eller sikkerhetsanlegget, skal strekke nye ledninger, eller har kjøpt ny belysning? Hos Asker og Bærum Elektro får du raskt kontakt, raskt hjelp og raskt resultat, og vi er opptatt av at du skal bli fornøyd med jobben. Vi mener at en elektriker skal være enkel å forholde seg til, og levere en lettvint og effektiv prosess. Derfor tilbyr vi gjerne pakkeløsninger der vi for eksempel kan ta oss av alt det tekniske i en bolig. Ganske enkelt fordi vi vet dette er ting du bare vil skal fungere.

TRENGER DU MER ENN BARE ELEKTRIKER?

I tillegg til å være elektriker og registrert elektroinstallatør samarbeider vi med og formidler kontakt med andre håndverkergrupper innen flislegging, rehabilitering av bad og snekkertjenester. Vi har også egen rørlegger med på laget!

Har du behov for profesjonell hjelp til din installasjon – kontakt oss i dag og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

HVILKE JOBBER TAR VI?

Vi hjelper våre kunder med alt fra småoppdrag for private huseiere til industri- og landbruksinstallasjoner. Snakk også gjerne med oss om svakstrømsanlegg, internkontroll av elektriske anlegg, butikkanlegg, belysning eller serviceoppdrag for industrien. Asker og Bærum Elektro tar også oppdrag innenfor energiøkonomisering, tele- og datainstallasjoner og el-takst. Kort sagt, uansett hva du trenger elektriker til, kan du spørre oss.

HVOR TAR VI OPPDRAG?

Asker og Bærum Elektro består i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse, som også jobber i ulike geografiske områder. Finn din nærmeste lokale elektriker: Røyken/Slemmestad, Drammen, Stabekk/Bærum, Oslo og Asker/Nesbru.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle