STIKKONTAKTER

STIKKONTAKTER

Skifte av stikkontakter er en av tjenestene vi tilbyr våre kunder. I tillegg til skifte av stikkontakter kan vi legge opp nye ledninger. Det er stort sett alltid behov for flere stikkontakter enn man tror. Flere stikkontakter reduserer også bruken av skjøteledninger, og øker dermed brannsikkerheten i hjemmet.

Mange tror at det er greit å selv skifte ut en gammel stikkontakt og at forbud kun gjelder ved ny installasjon. Mange tror det er “greit” å skifte ut taklampe selv, men det er det ikke. Skifte av stikkontakter er det kun elektrikere eller elektroentreprenører som kan utføre. Kontakt Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om produkter fra ELKO Plus, eller skifte av stikkontakter.

ELKO PLUS

ELKO Plus serien er designet for å være moderne i lang tid fremover. For å fange opp nye trender kan farger, materialer og uttrykk endres ved å bytte rammer og deksler. ELKO Plus kommer som komplette enheter i fargene hvit, aluminium og sort. Det er mulig å skifte vippestyrke og rammer for å lage egne kombinasjoner av aluminium og sort.

ELKO Plus var den første serien som innførte innfelte doble stikkontakter i en designserie ment for vanlige hus. Dermed måtte det utvikles egne veggbokser, egne rammevarianter og nytt monteringsverktøy. Det viser at ELKO ikke går av veien for store kostnader for å gi brukerne et 100 prosent komplett sortiment.

 

ELKO – LEDENDE LEVERANDØR AV ELEKTROMATERIELL

ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell og har produsert lysbrytere siden 1945. Siden da har ELKO vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. ELKO tilbyr innovative produkter med moderne design, og du har kunnet finne produktene dems i de aller fleste norske hjem i over en mannsalder.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle