OVERBELASTNING AV SIKRINGSSKAP

Mann åpner panel på sikringsskap

OVERBELASTNING AV SIKRINGSSKAP

Du husker sikker den julen hvor middagen stod i ovnen og sikringene ble overbelastet og koblet ut. Ikke spesielt god timing – men verre er det om overbelastningen ender med brann.
Overbelastning av sikringsskap skjer når vi setter på for mye strøm på en gang, og sikrer det elektriske anlegget i boligen. I tillegg «sikrer overbelastning» av sikringsskap at en unngår elektrisk støt, eller at brann oppstår. Ergo så er dette et konsept hvor sikringsskapet SKAL være det svakeste punktet i en strømkrets. Hvis strømmen går til stadighet bør du få en elektriker til gå over sikringsskapet og det elektriske anlegget. Dette er ekstremt viktig og føler du at sikringsskapet ditt «har gått ut på dato» så kontakt oss snarest! Da skulle det vært byttet ut for lenge siden!

Skift ut gamle sikringsskap
Utskiftning av gamle sikringsskap er en smart investering i boliger hvor strømmen går ofte. Nye sikringsskap hever ofte nivået på sikringene slik at boligen tåler bruk av mer strøm, i tillegg til å inneholde en jordfeilsbryter for å unngå jordfeil. Et sikringsskap med automatsikringer er også en god investering rent økonomisk, siden sikringene ikke trenger å skiftes.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om overbelastning av sikringsskap. Vi har nye sikringsskap med automatsikringer i dagens 2020 standard.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle