GOD INVESTERING MED AUTOMATSIKRINGER

Brytere i sikringsskap

GOD INVESTERING MED AUTOMATSIKRINGER

Automatsikringer er en god investering. For boliger som har en tendens til å bli overbelastet er dette en særlig god investering. Årsaken er at automatsikring (elementautomater) bare kan kobles inn etter et strømbrudd (gjerne bare ved å «flippe» en bryter»). I motsetning til vanlige sikringer som må byttes ut og kastes når de har gått, har det å «skifte» en automatsikring ingen økonomisk kostnad. For å gå over til automatsikringer trenger man et nytt sikringsskap. Vi kan tilby deg dette, og installere et flunkende nytt skap.

Automatsikringer – beskyttelse mot overbelastning og brann
I tillegg er det irriterende å oppdage at det ikke finnes flere smeltesikringer/vanlige sikringer i hustanden når strømmen er borte. En annen fordel med automatsikring er at de gir bedre beskyttelse mot overbelastning og brann. Noen sikringer har også en innebygget jordfeilbryter. Grunnen til dette er for å gi bedre beskytte mot jordfeil. Disse kalles da gjerne en «jordfeilautomat» eller «kombiautomat». Disse spesialiserte automatsikringene gir i tillegg til vanlige automatsikring enda bedre beskyttelse mot brann og berøringsfare. Automatsikringer benytter seg av mekaniske og elektromagnetiske reaksjoner for å koble ut en strømkrets. Dette gjøres ved at automatsikringen overbelastes eller kortsluttes.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til automatsikringer.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle