GI BADET GOD BELYSNING TIL ALLE FORMÅL

Bad med badekar

GI BADET GOD BELYSNING TIL ALLE FORMÅL

Bad og riktig belysning skaper god stemning, men har ofte helt forskjellige funksjoner til ulike formål.
Kravene til baderomsbelysningen er ofte ulike. I en situasjon ønsker du kanskje at lyset på badet skal være varmt og gi en avslappende effekt, mens i andre situasjoner er det nødvendig med kraftig og funksjonell badebelysning. Det er for eksempel viktig at man ser hva man holder på med under morgenstellet, eller når man sminker eller barberer seg.

Badebelysning er en vesentlig stemningsskaper på badet. Hvis ikke badet kun et et funksjonellt våtrom – men også et velværeområde, skal badebelysningen velges med omhu. For romantisk og avslappende belysning er dimmere effektive virkemiddel når man ønsker å komme i stemning. Downlights kan også være stilig på baderom, og spesielt i kombinasjon med dimmer.

Bad og belysning – tekniske krav og estetikk
I tillegg til det estetiske aspektet ved bad og belysning, er det også strenge tekniske krav å ta hensyn til. Når man planlegger belysning til bad er det noen elementer det er viktig å ta hensyn til. Det er viktig å velge en belysning som har god lyseffekt. I tillegg er det viktig med belysning som har god fargegjengivelse. Downlights i taket gir svært god og generell belysning. Gode lamper rundt speilet gir spesifikk og godt arbeidslys til morgenstellet.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om bad og belysning.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle