SPAR PENGER MED STRØMKONTROLL

Strømkontroll får du hos AB Elektroinstallasjon

SPAR PENGER MED STRØMKONTROLL

Prisen på strøm har alltid vært et stort samtaleemne, men i 2022 har emnet nådd de helt store høydene. Med dette årets drastisk økte strømpriser er det viktigere enn noensinne å finne en måte å spare strøm på. Løsningen er å installere StrømKontroll.

Med StrømKontroll har du kontrollen over de lastene i hjemmet ditt som bruker mest strøm. Dette vil du kjenne godt på lommeboka.

StrømKontroll fra Futurehome består av en Futurehome Smarthub, Termostat, HAN-sensor og Puck Relé. Disse elementene hjelper deg med å slå av to store laster i hjemmet på tider hvor strømprisene er høyest, og kan bidra til lavere nettleie gjennom effektstyring. Det betyr at du kan spare flere tusen kroner i året på strømregningen.

I tillegg til å spare penger har også Enova nylig kommet ut med støtte for smart strømstyring og betaler 35 prosent av regningen. Dette dekker både materiell og installasjonskost. Du kan lese mer om denne støtteordningen på Enova sine hjemmesider.

AB Elektros oppgave er å hjelpe deg med alt i ditt elektriske anlegg. Med de høye og uforutsigbare strømprisene er dette tilbudet noe vi anbefaler. Kontakt oss her, eller ring oss gjerne for en hyggelig prat om StrømKontroll.

Kontakt oss

vi er ledende aktør i markedet og har bred kompetanse og garanterer deg et fag- og håndverksmessig godt utført arbeid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle