God investering med automatsikringer

Automatsikringer er en god investering. For boliger som har en tendens til å bli overbelastet er automatsikringer en særlig god investering. Årsaken er at automatsikringer (elementautomater) bare kan kobles inn etter et strømbrudd (gjerne bare ved å «flippe» en bryter»). I motsetning til vanlige sikringer som må byttes ut og kastes når de har gått, har det å «skifte» en automatsikring ingen økonomisk kostnad. For å gå over til automatsikringer trenger man et nytt sikringsskap.

Automatsikringer – beskyttelse mot overbelastning og brann

I tillegg er det irriterende å oppdage at det ikke finnes flere smeltesikringer/vanlige sikringer i hustanden når strømmen er borte. En annen fordel med automatsikringer er at de gir bedre beskyttelse mot overbelastning og brann. Noen automatsikringer har også en innebygget jordfeilbryter. Grunnen til dette er for å gi bedre beskytte mot jordfeil. Disse kalles da gjerne en «jordfeilautomat» eller «kombiautomat». Disse spesialiserte automatsikringene gir i tillegg til vanlige automatsikringer enda bedre beskyttelse mot brann og berøringsfare. Automatsikringer benytter seg av mekaniske og elektromagnetiske reaksjoner for å koble ut en strømkrets. Dette gjøres ved at automatsikringen overbelastes eller kortsluttes.

Ta kontakt med Asker og Bærum Elektro for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til automatsikringer.

KONTAKT OSS

Siste innlegg
Kategorier
Design: Fuel Express, Utvikling: 07 Interaktiv