Elektriker i Stabekk og Bærum

Har du behov for elektriker i Stabekk eller Bærum?
Da er Christian rette mann å ta kontakt med.

 

Christian Nielsen er mannen for deg som trenger elektrisk ekspertise i Stabekk eller Bærum. Christian jobber tett sammen med elektrikerne i de andre avdelingene, og har vært i firmaet siden 2002. Her får du faglig assistanse fra øverste hylle, om du skal ha lagt varmekabler eller det dreier seg om sikring. Christian liker å ha fullt opp å gjøre og jobber gjerne med flere prosjekter samtidig. Hvem sa at multitasking var en mangelvare?

 

Asker og Bærum Elektro teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter.

Les mer om Asker og Bærum Elektro og hvilke jobber vi tar.

Ring Christian Nielsen så hjelper han deg videre!

915 18 707

“Jobber du med Christian før du faglig assistanse fra øverste hylle.”

- AB Elektro

Design: Fuel Express, Utvikling: 07 Interaktiv