Trenger du en flink rørlegger?

Oppdrag som involverer elektrikere, er som regel også prosjekter som krever en flink rørlegger. Det er her Lars kommer inn i bildet.

 

Lars Fransson har full kontroll på faget og jobber i team med en annen rørlegger. Er du ekstra heldig, får du i tillegg hjelp fra faren hans som også er rørlegger. Lars har vært i faget i over 25 år og startet allerede karrieren som 16-åring. Det han liker best og som er hans spesialitet, er å jobbe med utstyr og legge siste finishen på baderommet.

Lars jobber tett med elektrikerne på hvert prosjekt, et sømløst samarbeid som fungerer i alle ledd. Det går mye i oppussingsprosjekter av bad og kjøkken, men også hele eneboliger. Lars er en problemløser, fikser det som trengs for kundene sine, er fleksibel og liker å løse problemer som oppstår der og da. Han holder humøret oppe om det så skulle være en akutt vannlekkasje, og evner å snu seg rundt og finne en god løsning på kort tid. Lars kan kommunisere med folk, og det merkes.

 

Asker og Bærum Elektro teller i dag 16 ansatte med høy kunnskap og faglig kompetanse. Hos oss finner du elektrikere spesialisert på alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. At vi også er registrert elektroinstallatør, betyr at du kan være trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter.

Les mer om Asker og Bærum Elektro og hvilke jobber vi tar.

Ring Lars Fransson så hjelper han deg videre!

480 18 155

“Lars er en problemløser, fikser det som trengs for kundene sine, er fleksibel og liker å løse problemer som oppstår der og da.”

- AB Elektro

Design: Fuel Express, Utvikling: 07 Interaktiv